Ush

Ush

Het bedrijf Ush is gespecialiseerd in de productie van professioneel gereedschap en richt zich vooreerst op de kwaliteit van het product. Dankzij de opmerkelijke know-how neemt dit Duitse bedrijf een prominente plaats in onder de professionals. Het bedrijf Ush is in de hele wereld aanwezig.


Ush luistert naar de professionals en ontwikkelt hoogwaardige gereedschappen die aan de behoeften van de meest veeleisende professionals voldoen.


Een van de bestsellers van het merk is de Ush schroevendraaier en Ush tip waardoor het werk van veel professionals verlicht. Deze tools zijn het resultaat van de nieuwste procédés opgezet door het merk. Zo moeten we toch de USH-DiaTin vermelden die vermijdt dat de tip van het gereedschap uit de schroefkop glijdt, en de USH-ISOTIN, een speciale overlay die u toelaat om veilig te werken in  hard of zachter materiaal zonder risico op degradatie.


De Ush schroevendraaier en Ush tip zijn het resultaat van een strenge selectie van het materiaal. Hun ontwerp is erop uit om deze gereedschappen bijzonder flexibel en veelzijdig te maken.


Naast de Ush schroevendraaier die toelaat te werken zonder risico op uitglijden met maximale kracht, biedt Ush biedt ook een magnetische voet waarop de Ush tip geplaatst wordt. Deze voet past voor een brede waaier van verschillende tips, beschikbaar in een koffertje.


Het bedrijf Ush biedt verschillende productlijnen die zich onderscheiden door verschillende kleuren. We onderscheiden de gereedschappen die het resultaat zijn van de laatste innovaties van het merk, zoals de DiaTin of ISOTIN processen, het industriële gamma en het standaard gamma. Iedereen kan kiezen voor de instrumenten die aan hun specifieke functie-eisen voldoen.