Sermax

Sermax

Het gereedschapsbedrijf Sermax bestaat sinds 1953. Dit bedrijf heeft een uitgebreide ervaring en onmiskenbare know-how in het ontwerpen en de fabricage van klemmen voor professionals in de bouw. Het assortiment van Sermax omvat vier grote families. Zo vindt u een ruime keuze aan springsloten, mechanische klemmen, gewrichtsklemmen en spangereedschappen.


Dit Franse bedrijf is gevestigd in de regio Rhône-Alpes en is internationaal gegroeid. Al bijna 60 jaar voldoet Sermax aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers.


Sermax produceert instrumenten die worden gebruikt in de automobielindustrie, lucht-en ruimtevaart, en de wereld van de bouw, met name door het Sermax springslot of de Sermax gewrichtsklem.


Toussaint verdeelt de Sermax productlijn. Merk op dat de twee bestsellers van het merk het Sermax springslot en de Sermax gewrichtsklem zijn.


Sermax biedt verticale springsloten met verticale of horizontale hendel, horizontale springsloten, springsloten met trekhaak, springsloten met push-pull zuiger, zware springsloten, en pneumatische springsloten.


Voor het gamma gewrichtsklemmen biedt Sermax ook een breed assortiment: stalen klemmen, DIN persen, pompklemmen, C-persen,...


Deze producten combineren precisie, techniek en innovatie.