HIT

HIT

Al meer dan een halve eeuw biedt het merk Hit tools kwaliteitsgereedschappen, gemaakt in Japan. In het begin produceerde het bedrijf alleen sleutels en tangen van het type "boutsnijder" van professionele kwaliteit, maar dan is de productie gediversifieerd. Vandaag beslaat het een brede waaier aan gereedschappen, nog steeds met de betrouwbaarheid van een professionele kwaliteit.


Hit tool is een bedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid boven de opgelegde normen. Het bedrijf Hit tools streeft er steeds naar om de reglementatie voor te zijn, en steeds verder te gaan in het onderzoek voor een maximale veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.


Naast de ongeëvenaarde kwaliteit biedt Hit tool zeer concurrerentiële prijzen.


Als specialist in snijgereedschappen biedt Hit tools een uitgebreid gamma aan gereedschap voor het snijden van alle materialen, en in alle ruimtelijke configuraties: van de standaard klem tot de hoekklem, via het snijden van ongewapend beton, de zaag of automatische pijpsnijder, alles is mogelijk voor Hit tools.


Daarnaast biedt Hit tool andere gereedschappen die u in uw snijwerk kunnen helpen, zoals een palet truck, een hefboom, klemmen of een nagelextractor.


Of in uw bedrijf het snijden van metalen staven, aluminium platen, bouten, kabels of zelfs PVC nodig is, Hit tools luistert naar uw wensen en voorziet u van het gereedschap dat het best past bij uw bedrijf. U profiteert zo van materiaal van hoge kwaliteit.