Climax

Climax

De kracht van jarenlange ervaring


Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van beschermende uitrusting voor de industrie blijft Climax haar productlijnen uitbreiden. Climax is aanwezig in meer dan 60 landen, en  een wereldleider in de productie van helmen, brillen en beschermende kledij. De Climax producten zijn CE-gecertifieerd en een standaard voor duurzaamheid, weerstand en efficiëntie.


De Climax producten zijn ontworpen door top professionals, en bieden een optimale bescherming van het personeel in risicovolle beroepen. Van veiligheidshelmen tot gasmaskers,  via beschermingsbrillen, de producten Climax Helm en Climax bril worden geproduceerd in high-end laboratoria, en voldoen aan de internationale eisen inzake veiligheid en kwaliteit. De diversiteit van de producten is een van de belangrijkste punten van dit Spaanse merk van persoonlijke bescherming.


De diversiteit van de producten


Deze Spaanse leider in accessoires voor individuele bescherming biedt een gamma van producten voor een breed scala van klanten. Van grote industrieën tot KMO's, producten als de Climax helm of de Climax bril passen in elke omgeving. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen uit vele stijlen van gehoorbescherming, beschermende helmen zoals de Climax helm voor de industrie of voor de  moto, adembescherming en gezichtsbescherming. De Climax bril zorgt voor resistentie en totale bescherming van de ogen tegen gevaarlijke stralen en projectielen.


Naast de Climax helm en de Climax bril zet het merk zich ook in bij de productie van signalisatie-accessoires als fluorescerende vesten voor chauffeurs en de bouwindustrie. Het gamma producten van deze wereldreus van persoonlijke beschermingsmiddelen is nu ook actief in accessoires voor valbescherming. Van riemen tot klimtouwen, de uitrusting is breed en gevarieerd. Daarnaast bestaan er ook beschermingskits, klaar voor onmiddellijk gebruik.


De producten van dit Spaanse merk zijn gemakkelijk te hanteren en te installeren, en getuigen van een lange ervaring op het gebied van hoge persoonlijke bescherming.