Bleispitz

Bleispitz

Het Duitse bedrijf Bleispitz verkoopt producten voor markering en schrijven, toepasbaar op  alle media. Bleispitz beantwoordt aan alle behoeften op het gebied van markering en schrijven, ongeacht het materiaal waarop wordt gewerkt.


Van het precisiepotlood tot markeringskrijt, van het klassieke houten timmermanspotlood tot de platte vorm waarmee men kan schrijven en markeren zowel op hout als op beton, via fluorescerende markeringspotloden voor nat of droog hout, Bleispitz biedt u een breed gamma aan materiaal voor het schrijven en markeren.


Sommige tools zijn specifiek voor bepaalde soorten gebruik: het "olie"-potlood voor het oliën van werktuigen en uitrusting, en de snelle verwijdering van labels, of de markering van metalen, bestand tegen temperaturen van 2000°C tijdens het snijden of lassen van het materiaal. Andere tools zijn veelzijdig: universeel krijt voor wanneer u regelmatig met materialen zoals rubber (banden), textiel, lak, keramiek, metaal of glas werkt. Eén enkel soort krijt voldoet om al deze materialen te markeren.


Tenslotte biedt Bleispitz u ook een volledig steungamma voor werkcomfort en optimaal gebruik van zijn krijt en potloden.