Picard | Picard hamers en voorhamersEen internationale aanwezigheid

Picard is al bijna een eeuw aanwezig op de markt van industriële gereedschappen en is vooral  bekend om de kwaliteit van zijn producten en materialen. Picard is gespecialiseerd in de productie van hamers en voorhamers, en het merk is een marktleider in zijn sector. De firma is aanwezig in verschillende landen, en Picard blijft innoveren en zoeken naar de hoogste kwaliteit om aan al haar klantgroepen kunnen voldoen. De robuustheid van de hamers en de verfijnde en moderne design van de materialen maken van Picard tools een must op het gebied van gereedschap.

Wat uw activiteit ook is, industrieel of individueel, Picard gereedschap is toegankelijk voor iedereen. De producten zijn gevarieerd en resistent, van verschillende afmetingen, variërend van de Picard voorhamer tot de Picard hamer. Een onderzoeksteam houdt zich bezig met de creatie van  producten die voldoen aan de internationale normen voor de bescherming van de gebruiker en de veiligheid in het gebruik. Deze wereldleider op het gebied van werktuigen is zich bewust van het belang van ergonomie in de prestaties van gereedschappen, en werkt dan ook samen met creatieve en hooggekwalificeerde professionals voor de design van de Picard tools.

Kwaliteitsproducten

De producten en accessoires van het merk zijn heel verscheiden. Als zodanig is de Picard voorhamer leverbaar in verschillende modellen die aan verschillende eisen voldoen op het gebied van grootte, gewicht en materiaal. De grote verscheidenheid aan modellen in de categorie van de hamers voldoet aan uw wensen en uw verwachtingen. De lichtgewicht Picard hamer is gemakkelijk te hanteren, en blijft dan ook een van de toonaangevende gereedschappen van het merk Picard. Zowel de Picard hamer als de Picard voorhamer, gebruikt in de industrie of voor persoonlijk gebruik, zijn verkrijgbaar in diverse modellen en maten.

De internationale aanwezigheid van het merk heeft ook zijn expertise versterkt in het ontwerp, door de resistentie van zijn materiaal, ongeacht de temperatuur en de omgeving. De combinatie van ervaring en expertise geeft de voorgestelde gereedschappen een hoge techniciteit, de grootste professionals waardig. Traditie, perfectie en innovatie hebben van het merk een specialist in het vervaardigen van hamers en voorhamers gemaakt.

Toussaint verdeelt het merk Picard.