Martor | Martor messen en cuttersDe firma Martor Solingen, opgericht in 1940, begon met de fabricage van scheermesjes voor het leger. In 1976 werden veiligheidsmessen met automatisch intrekbaar lemmet, Martor Profi, de reputatie van het merk.
Vandaag omvat het gamma 270 modellen van veiligheidsmessen en 300 verschillende soorten lemmets. Martor artikelen worden erkend als "snij-experts in alle veiligheid".

De veiligheidscutter Martor is veelzijdig en perfect ontworpen voor het snijden van verschillende materialen zoals papier, plastic, karton, rubber, leer, vloerbedekking, ... Met het veersysteem trekt het scherp van het Martormes zich terug zodra het niet meer in contact is met de materie.

In de industrie, en in het bijzonder de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, kunnen Martor messen van het gamma  metaaldetecteerbare meetgrens de risico's inperken. Sterker nog, als een mes zou vallen tijdens de productie, wordt dit automatisch gedetecteerd. Op een ander gebied zijn de ontbramingsmessen geschikt, ongeacht het materiaal, het oppervlak en de randstijl. Kantoormessen zijn uitstekend gereedschap, scherp en nauwkeurig. Het scalpel, de snijregel en snijcirkel zijn de nodige extra accessoires.

Martor cutter

>Voor veel beroepen bieden de universele Martorcutters een ruime keuze van cutters, messen met vast of intrekbaar lemmet, messen voor bontwerkers, schrapers en snijkaarten. Martor messen met markering op hun beurt zijn een kwaliteitsreferentie als klantengeschenk.

Het Martor lemmet kent uitzonderlijke kwaliteitscriteria: het is aangescherpt en aangepast volgens het gebruik. Door de verscheidenheid van lemmets kan de perfecte tool voor elke situatie gevonden worden. De Martorlemmets zijn verdeeld in groepen: veiligheidslemmets, voor acryl, gescoord, caliper, BOY, glaskrasser, industriële omgeving, roestvrij staal, trapeziumvormige ... Controles worden uitgevoerd op de hardheid van elk Martorlemmet.

Let op de aanwezigheid van Martor in veel shows over de hele wereld.

Toussaint is er trots op deze hoge-kwaliteitsproducten aan te bieden.