IDEALHet bedrijf Revex is opgericht in 1810 en heeft dus meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van gereedschappen uit smeedijzer. Het bedrijf Revex heeft eeuwenoude know-how en technologische innovaties kunnen verenigen om zo aan haar klanten gereedschappen van uitzonderlijke kwaliteit te bieden, de meeste herkenbaar aan de kleur “blauw REVEX”.

De gereedschappen van het merk Ideal REVEX hebben een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en in het buitenland. Revex gereedschap was in eerste instantie ontworpen voor de bouw en het tuinieren. Ideal REVEX heeft zich weten aan te passen aan de eisen van zijn klanten, terwijl ze innoveerden en nieuwe productlijnen ontwikkelden, zoals bijvoorbeeld het Arno snijgereedschap en de Nortube irrigatiehaspels.

Revex gereedschappen voor de bouw

Grondwerken, wegen, gereedschap, bekisting, verhardingen, voegwerk, gladstrijken, hamers, sloop, meetinstrumenten, markering, klemmen, gereedschap voor dakdekkers of brandweerlieden, met meer dan 700 referenties is Revex gereedschap aanwezig in alle beroepen en biedt het een zeer compleet assortiment voor elke professioneel gebruik. De kwaliteit van het smeedijzer (chroom, mangaan, silicium) en geharde gereedschappen geeft het merk een sterke en onbetwistbare betrouwbaarheid. In de voorhoede van innovatie, met name op het gebied van efficiëntie en veiligheid, blijft het bedrijf de kwaliteit van zijn producten verbeteren. Zo biedt het merk bijvoorbeeld onder andere een gebreveteerde beschermingsindex op zijn assortiment van bi-materiaal troffels.

Revex gereedschap voor de tuin

Van amateur tuinier tot gepassioneerd tuinier via de aspirant-tuinier en uiteraard de professionele tuinier - Ideal Revex biedt een gamma dat geschikt is voor elke klant. De rode draad is altijd de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Revex gereedschappen. Veel reclameborden aarzelen ook niet om een ​​stuk Revex gereedschap levenslang te garanderen. Net als voor de bouw is het bereik van handgereedschap voor het tuinieren zeer compleet. Steeds met het oog op voortdurende innovatie stelt het merk bijvoorbeeld een nieuw "Tri-materiaal" handvat voor (polypropyleen, glasvezel kern, elastomeer bekleding), gegarandeerd voor 10 jaar, zodat de klant een maximum aan comfort in het gebruik heeft.

Toussaint verdeelt de merkproducten Ideal-Revex.