Gedore | Bestel catalogus Gedore gereedschap


http://www.gedore.de


Gedore is een Duits bedrijf dat in 1919 opgericht werd. Het is een referentie voor professioneel gereedschap. Zijn aanwezigheid in 70 landen staat borg voor een wereldwijde distributie van de Gedore catalogus. Gedore ontwerpt voor professionals die kwaliteit, kracht, perfectie en veiligheid in hun bedrijf willen samenbrengen. Het merk richt zich specifiek op vier sectoren: industrie, automobiel, vliegwezen en hernieuwbare energie.

GEDORE gereedschap


De producten in de Gedore catalogus zijn talrijk en gevarieerd. Het ateliermeubilair is praktisch, functioneel, maar ook aangepast in grootte en vorm. Aanrechten, werkbanken, kasten, rekken en gereedschapskisten bestaan in verschillende modellen, bestand tegen schokken en slijtage in de tijd. De Gedore uitrusting biedt een complete en betrouwbare apparatuur: sleutels, doppen en accessoires, schroevendraaiers, tangen, hamers, krachtdoppen, bits, koppel gereedschappen, afzuiging, enz. ... zijn slechts enkele items uit de Gedore catalogus. Enkele speciale tools zoals vijlen, bankschroeven, meetapparatuur, fietsgereedschappen ..., buigmachines, moffenpersen en industriƫle snijgereedschappen zijn het onderwerp van veel strenge en precieze kwaliteitscriteria. VDE gereedschap en gereedschap voor buizen zijn ergonomisch ontworpen en gemakkelijk te hanteren. Het assortiment Gedore Corostop gereedschappen, uit vanadium of staal vervaardigd, is een lange levensduur verzekerd door de bescherming tegen corrosie. Het bedrijf innoveert ook op het gebied van de bescherming op het werk: een serie van brillen, gereedschapstassen, leren handschoenen en synthetische veiligheidsmaterialen is beschikbaar voor werknemers.

In aanvulling op het assortiment van Gedore gereedschap, biedt het bedrijf ook bijkomende diensten aan bedrijven: kalibratieservice voor momentsleutels, reparatieservice voor momentsleutels, service gereserveerd voor autofabrikanten, maar ook een dynamische en flexibele dienst naverkoop.

Gedore
bestudeert de behoeften van ondernemingen zo goed mogelijk om buitengewoon materiaal te leveren.

Toussaint heeft het genoegen u deze tools voor te stellen aan de erkende kwaliteit.